POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV ZA mobileWEBCVS MOBILE, informacijske rešitve d.d.

Velja od: 1. januarja 2019

1. UVODNE INFORMACIJE

CVS MOBILE, informacijske rešitve d. d. s sedežem na Ulici Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Slovenija (v nadaljevanju "CVS MOBILE", "mi", "nas") je vodilni ponudnik inovativnih telematskih rešitev in storitev za upravljanje voznega parka v Srednji in Vzhodni Evropi ter lastnik mobilne platforme, aplikacije mobileCHAT, aplikacije mobileMAP, aplikacije mobileNET in drugih CVS mobilnih aplikacij.

V družbi CVS MOBILE spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in varstvo osebnih podatkov jemljemo zelo resno, saj vam želimo zagotoviti najvišjo raven varstva osebnih podatkov, ki ste nam jih zaupali.

Ta politika varstva osebnih podatkov (v nadaljevanju "Politika") temelji na ustrezni zakonodaji o varstvu osebnih podatkov, zlasti Zakonu o varstvu osebnih podatkov in Splošni uredbi EU o varstvu podatkov.

V tej Politiki opredeljujemo načine zbiranja vaših osebnih podatkov, namene, za katere jih zbiramo, varnostne ukrepe, ki jih uporabljamo za njihovo zaščito, osebe, s katerimi jih delimo, ter vaše pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

Ta splošna Politika je omejena na obdelavo osebnih podatkov, povezanih z uporabo naše platforme mobileWEB v oblaku, ki je na voljo na https://mobileweb.cvs-mobile.com/.

Politiko varstva osebnih podatkov smo poskušali napisati čim bolj razumljivo. Če imate še vedno kakršna koli vprašanja v zvezi z osebnimi podatki, nas kontaktirajte.

Za omogočenje hitrega in učinkovitega iskanja informacij, ki jih potrebujete, smo ustvarili interaktivni indeks, zasnovan tako, da vam z enim klikom zagotovi informacije o temi, ki vas zanima:

 • 1. UVODNE INFORMACIJE
 • 2. KDO ZBIRA IN OBDELUJE MOJE OSEBNE PODATKE?
 • 3. KOMU JE TA POLITIKA NAMENJENA?
 • 4. OSNOVNI POJMI
 • 5. OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV
 • 6. VARSTVO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV
 • 7. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV
 • 8. PRAVICE POSAMEZNIKOV
 • 9. KONČNE DOLOČBE

2. KDO ZBIRA IN OBDELUJE MOJE OSEBNE PODATKE?

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v okviru aplikacij (mobileMAP, mobileCHAT, mobileNET in druge aplikacije, ki jih izdaja CVS MOBILE), je CVS MOBILE, informacijske rešitve d. d. s sedežem na Ulici Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Slovenija.

CVS MOBILE je kot upravljavec osebnih podatkov odgovoren za obdelavo in hrambo vaših osebnih podatkov.

Za nadaljnjo nadgradnjo ravni varstva osebnih podatkov je CVS MOBILE imenoval pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki zagotavlja, da je ravnanje z osebnimi podatki vedno skladno z ustrezno zakonodajo.

V družbi CVS MOBILE smo za pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov imenovali Bojana Jelena. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je dosegljiva na naslednjem e-naslovu: support@cvs-mobile.com.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z uporabo te Politike ali v zvezi z uveljavljanjem vaših pravic, ki izhajajo iz te Politike, nam pišite na zgoraj navedeni e-naslov.

3. KOMU JE TA POLITIKA NAMENJENA?

Ta Politika je namenjena:

 • • vsem uporabnikom naše platforme v oblaku mobileWEB (https://mobileweb.cvs-mobile.com/) (v nadaljevanju »platforma« ali »platforma v oblaku«);
 • • prijavi na naše e-novice o zadnjih novostih iz naše ponudbe;
 • • poizvedbam o naši ponudbi po telefonu, e-pošti ali preko spletnih obrazcev.

Opozarjamo vas, da ta Politika ne velja neposredno za uporabo aplikacij družbe CVS MOBILE, ki so na voljo samo registriranim uporabnikom (opredeljeno v 4. poglavju te Politike). Varstvo osebnih podatkov v zvezi s prenosom in uporabo teh aplikacij je predmet Politike zasebnosti za te aplikacije, ki je na voljo na http://docs.cvs-mobile.com/privacy-policy/.

Pri branju te Politike morajo uporabniki in naročniki razlikovati med upravljavcem (CVS MOBILE), kot je opredeljen v tej Politiki in upravljavcem osebnih podatkov v zvezi z informacijami, ki jih prenesejo na našo platformo, kadar jih potrebuje naročnik. V zvezi s podatki, ki jih naročniki in uporabniki vnesejo v našo platformo med uporabo storitev, ki jih ponujamo, družbo CVS MOBILE obravnavamo kot obdelovalca podatkov. Obdelava podatkov temelji na pogodbi o obdelavi podatkov. Za vsa vprašanja v zvezi z informacijami, ki jih uporabniki in naročniki vnesejo na našo platformo, se morajo uporabniki obrniti neposredno na naročnika (ki je upravljavec teh podatkov, kot je opredeljeno v 4. poglavju v odstavku "Vsebina naročnikov").

4. OSNOVNI POJMI

Tukaj lahko najdete definicije osnovnih pojmov, ki jih uporabljamo v naši Politiki.

Vsak posamezen koncept, opredeljen spodaj, ima v tej Politiki pomen, kot je opredeljen v tem razdelku.

Osebni podatki pomenijo vse informacije, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika (npr. ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka in identifikatorji, ki so specifični za posameznikovo fizično, fiziološko, genetsko, ekonomsko, duševno, kulturno ali družbeno identiteto).

Upravljavec pomeni pravno osebo, ki določa namene in sredstva obdelave vaših osebnih podatkov.

Obdelovalec pomeni pravno ali fizično osebo, ki obdeluje osebne podatke v imenu upravljavca.

Obdelava pomeni zbiranje, shranjevanje, dostop in vse druge oblike uporabe osebnih podatkov.

EGP pomeni Evropski gospodarski prostor, ki zajema vse države članice Evropske unije, Islandijo, Norveško in Lihtenštajn.

Naročnik pomeni pravno ali fizično osebo, ki podpiše pogodbo (v nadaljevanju "Pogodba") za uporabo mobilne spletne platforme, ki jo izda CVS MOBILE. Po postopku začetne registracije naročnik prejme glavne poverilnice za dostop do platforme mobileWEB. Glavni dostop do platforme mobileWEB omogoča ustvarjanje novih uporabnikov platforme mobileWEB, ki se jim dodeljujejo posebne pravice dostopa do platforme mobileWEB.

Uporabnik pomeni vsakega posameznika, ki je po elektronski pošti prejel povabilo za dostop do platforme in je zaključil postopek registracije. Vsak uporabnik, ki ima poverilnice za dostop do platforme mobileWEB, lahko te poverilnice uporabi za dostop in uporabo mobileMAP, mobileCHAT ali drugih aplikacij CVS MOBILE.

Točka vnosa je vsaka aplikacijska funkcija, ki jo posameznik uporablja, kjer se zbirajo osebni podatki.

Vsebina naročnikov pomeni vse informacije, datoteke ali podatke, ki jih stranke objavijo v zbirki podatkov mobileWEB in ki niso pod nadzorom CVS MOBILE. V zvezi s temi podatki naročnik določi CVS MOBILE za svojega obdelovalca osebnih podatkov.

5. OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

V družbi CVS MOBILE obdelujemo vaše osebne podatke izključno na podlagi jasno navedenih in zakonitih namenov, varno in pregledno.

Vaše osebne podatke zbiramo, ko nam jih posredujete (npr. z uporabo naše platforme, poizvedovanjem po elektronski pošti, telefonu ali s pisanjem na naš naslov ali na kakršen koli drug način, na katerega nam posredujete svoje osebne podatke).

Vaše osebne podatke je mogoče pridobiti tudi z vašo interakcijo s platformo; takšne informacije je mogoče pridobiti s piškotki in tehnologijo, podobno piškotkom, ki nam omogoča, da prilagodimo našo platformo vašim potrebam.

5.1. KATERE KATEGORIJE OSEBNIH PODATKOV ZBIRAMO?

Vaše osebne podatke lahko pridobimo neposredno od vas, ko nam posredujete te informacije (npr. z registracijo in prijavo v mobileWEB). Vaše osebne podatke lahko pridobimo tudi z uporabo naših storitev (npr. e-novice).

 • a.) Osebni podatki, ki jih posreduje naročnik:
  • • podatki, ki so potrebni za ustvarjanje glavnega računa naročnika (naziv podjetja, ime in priimek kontaktne osebe, poslovni telefon, poslovni naslov, e-naslov);
   • podatki, potrebni za ustvarjanje uporabniškega računa (e-naslov);
   • podatki, ki jih potrebujemo za obdelavo računov naročnikov
 • b.) Podatki, ki jih zbiramo neposredno z vašo uporabo naših storitev.

Ti podatki se pridobijo z uporabo tehnologije, podobne piškotkom, ki identificira vašo napravo, ki dostopa do platforme. S to tehnologijo lahko pridobimo naslednje podatke: IP naslov vaše naprave, lokacijo podatkov ter podatke o vaši uporabi naših storitev, kot so vsebina, ki ste si jo ogledali na naši platformi, čas, ki ste ga porabili za brskanje po strani, in podatki o odzivu na naša e-sporočila).

Določena tehnologija, podobna piškotkom, je nepogrešljiva za delovanje naše platforme (trajni piškotki), vendar uporabljamo tudi druge vrste tehnologije, podobne piškotkom, da zagotovimo naslednje funkcije naše platforme in drugih storitev:

 • Uredi nastavitve: Pri uporabi naše platforme so vključene nastavitve vašega brskalnika (npr. jezik).
  Analitika in personalizacija: Analitika nam pomaga bolje razumeti vaše potrebe ter optimizirati in izboljšati našo platformo. S personalizacijo pa lahko svojo platformo in e-novice prilagodimo vašim potrebam in interesom. Pri tem lahko s pomočjo tehnologije določimo, kdaj in kako pogosto uporabljate našo platformo in katero vsebino ste si ogledali.

Prosili vas bomo za soglasje za uporabo določenih tehnologij, o čemer boste vnaprej obveščeni v ločenem obvestilu.

Pri družbi CVS MOBILE skrbno varujemo načelo minimalne količine podatkov, ki jih zahteva zakon, zato zbiramo samo podatke, ki so primerni, relevantni in omejeni z obsegom, potrebnim za namene obdelave. Nameni zbiranja osebnih podatkov so opredeljeni v podpoglavju 5.3.

5.2. NA KATERI PRAVNI PODLAGI ZBIRAMO IN OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

V skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko vaše osebne podatke obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

 • Pogodba. Vaše osebne podatke obdelujemo, kadar je takšna obdelava potrebna za izpolnitev pogodbe, ki jo je sklenil naročnik (npr. zagotavljanje delovanja platforme mobileWEB).
 • Zakoniti interes. Vaše osebne podatke obdelujemo, kadar ima CVS MOBILE zakoniti interes za obdelavo. V okviru te Politike bomo izrecno opredelili, pri katerih dogodkih obdelujemo podatke na podlagi zakonitega interesa.
 • Zakon. Kadar je obdelava potrebna za izpolnjevanje zakonskih obveznosti (npr. podatki, ki jih hranimo za davčne obveznosti).

Ali je posredovanje osebnih podatkov obvezno?

Posredovanje osebnih podatkov je v določenih primerih obvezno. V večini primerov nam osebne podatke posredujete prostovoljno. Obvezno je zagotoviti le osebne podatke, ki jih zbiramo na podlagi zahtev zakonodaje.

Zagotavljanje osebnih podatkov, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe, je prostovoljno. Vendar pa v primeru, da nam ne posredujete vseh osebnih podatkov, ki jih potrebujemo za izvedbo pogodbe, ne bomo mogli zagotoviti celotnih storitev (storitve vam npr. ne moremo zagotoviti, če nam ne posredujete informacij o e-naslovu, ki jih potrebujemo za ustvaritev računa).

5.3. NAMENI OBDELAVE

CVS MOBILE bo vaše podatke obdeloval samo za določene, izrecne in zakonite namene. Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo obdelovali na način, ki ni združljiv z nameni, opredeljenimi v tej Politiki.

Nameni, za katere lahko uporabljamo vaše osebne podatke, so opredeljeni spodaj. CVS MOBILE lahko uporablja vaše osebne podatke za enega ali več spodaj navedenih namenov.

Nameni, za katere bomo uporabili vaše osebne podatke, so naslednji:

 • Omogočanje registracije in prijave v našo platformo mobileWEB. Omogočanje registracije in beleženja se izvaja na podlagi pogodbe z naročniki.
 • Komuniciranje z vami za zagotavljanje kakovostnih odgovorov na vaša vprašanja. Komunikacija se izvaja na podlagi našega zakonitega interesa za zagotavljanje učinkovite komunikacije tako z našimi naročniki kot s potencialnimi kupci.
 • Obdelava plačil se izvaja na podlagi pogodb z naročniki.
 • Obveščanje o naših storitvah in ponudbi. Informacije o naših storitvah in naši ponudbi se izvajajo na podlagi zakona.
 • Distribucija digitalnih gradiv. Občasno bomo ponudili možnost prenosa digitalnega gradiva prek naše platforme. Distribucija digitalnih gradiv se izvaja na podlagi pogodbe.
 • Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam. Osebne podatke bomo posredovali samo tretjim osebam, opredeljenim v 7. poglavju te Politike.
 • Uveljavljanje vseh pravnih zahtevkov in reševanje sporov. Osebne podatke lahko razkrijemo, da bi zaščitili naše poslovanje ter uveljavili in/ali zaščitili svoje pravice. Vaše osebne podatke bomo razkrili le na način in pod pogoji, ki jih zahteva zakon.
 • Statistične analize. Za izboljšanje uporabniške izkušnje analiziramo uporabo naše platforme. Statistične analize izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa za zagotavljanje optimalne in učinkovite platforme.

V primeru potrebe po nadaljnji obdelavi osebnih podatkov (za drugačen namen od tistega, za katerega so bili osebni podatki prvotno pridobljeni) vas bomo o tem vnaprej obvestili in po potrebi zaprosili za soglasje.

5.4. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Vaše osebne podatke hranimo v skladu z ustrezno zakonodajo. Vaše osebne podatke bomo hranili:

 • • samo dokler so nujno potrebni za doseganje namenov, za katere jih obdelujemo (za namene, za katere obdelujemo osebne podatke, glejte poglavje 5.3 te Politike),
 • • za določeno obdobje, predpisano z zakonom (tu ugotavljamo, da lahko roke za hrambo osebnih podatkov določajo tudi drugi zakoni, ne le na področju varstva osebnih podatkov, kot je npr. obdobje 10 let za hrambo izdanih računov v skladu z davčno zakonodajo),
 • • za obdobje, ki je potrebno za izpolnitev pogodbe, ki vključuje garancijske roke in roke, v katerih je mogoče uveljavljati kakršne koli zahtevke na podlagi sklenjene pogodbe.

Kadar so osebni podatki pridobljeni na podlagi vaše privolitve, jih hranimo trajno oziroma do preklica te privolitve. Podatke, zbrane na podlagi vaše privolitve, bomo izbrisali pred vašim preklicem, če bo dosežen namen, za katerega so bili podatki zbrani.

Po izteku obdobja hrambe določenih osebnih podatkov bomo osebne podatke izbrisali ali anonimizirali, tako da rekonstrukcija osebnih podatkov ne bo več mogoča.

Obdobja hrambe za vsako kategorijo osebnih podatkov so opredeljena v Prilogi 1.

Za vse dodatne informacije se obrnite na nas. Uporabite kontaktne podatke, navedene v 2. poglavju te Politike.

6. VARSTVO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

V CVS MOBILE varujemo vaše osebne podatke pred nezakonito ali nepooblaščeno obdelavo in/ali dostopom ter pred nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo. Vse ukrepe izvajamo v skladu z našimi tehnološkimi zmožnostmi (vključno s stroški izvajanja določenih ukrepov) in oceno učinka na vašo zasebnost.

Za zagotovitev varnosti vaših osebnih podatkov smo na CVS MOBILE sprejeli ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, zlasti:

 • • zagotavljanje rednega posodabljanja in vzdrževanja strojne, programske in aplikacijske opreme, ki jo uporabljamo za obdelavo osebnih podatkov;
 • • omejitev dostopa do osebnih podatkov;
 • • redno varnostno kopiranje;
 • • zagotavljanje izobraževanja zaposlenih, ki na delovnem mestu obdelujejo osebne podatke;
 • • skrbno izbiro obdelovalcev, ki jim zaupamo obdelavo osebnih podatkov;
 • • nadzor nad zaposlenimi in obdelovalci ter redne revizije;
 • • vzpostavitev protokolov za preprečevanje ali omejevanje škode v primeru morebitnih varnostnih incidentov.

V primeru kršitve varstva osebnih podatkov bomo o vsaki taki kršitvi nemudoma obvestili pristojni nadzorni organ (v Sloveniji informacijski pooblaščenec). Več o pristojnem organu si lahko preberete na njegovi spletni strani https://www.ip-rs.si/.

Če obstaja sum kaznivega dejanja v zvezi s kršitvijo osebnih podatkov, bo družba CVS MOBILE takšne kršitve prijavila tudi policiji in pristojnemu državnemu tožilstvu.

V primeru kršitve varstva podatkov, ki lahko povzroči veliko tveganje za pravice in svoboščine posameznikov, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

7. POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vaši osebni podatki so lahko izključno za dosego namena, za katerega so bili zbrani, posredovani določenim tretjim osebam, opredeljenim spodaj, ki jih lahko prejmejo tudi na podlagi našega omogočanja dostopa do njih. Te tretje osebe lahko obdelujejo vaše osebne podatke samo za namene, za katere so bili podatki zbrani.

V skladu s tem mora vsaka tretja oseba, ki ji posredujemo osebne podatke, upoštevati veljavno zakonodajo in določbe te Politike varstva osebnih podatkov. Pri zunanjih obdelovalcih pa je varstvo osebnih podatkov dodatno opredeljeno s pogodbo.

Vaši osebni podatki se lahko posredujejo:

 • 1. Našim zunanjim obdelovalcem, ki skrbijo za potrebe družbe CVS MOBILE (računovodski servisi, odvetniške pisarne, podjetja, ki opravljajo storitve trženja, itd.).
 • 2. Drugim akterjem (npr. davčni organi, sodišča), kadar to zahteva zakon.

Vaše osebne podatke lahko posredujemo tretjim osebam (opredeljenim zgoraj) izven Evropskega gospodarskega prostora (EGP), če izvajajo obdelavo osebnih podatkov izven EGP-ja. Pri vsakem prenosu izven EGP-ja bomo sprejeli posebne dodatne ukrepe za zagotovitev varnosti vaših osebnih podatkov.

Takšni ukrepi obsegajo predvsem dogovore s tretjimi osebami o določitvi zavezujočih pravil na področju varstva osebnih podatkov, preverjanje, ali je vzpostavljen odobren mehanizem potrjevanja, ki ustreza našim standardom za varstvo osebnih podatkov, ter sklenitev ustreznih pogodbenih obveznosti, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

8. PRAVICE POSAMEZNIKOV

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate naslednje pravice:

 • 8.1. Dostop do osebnih podatkov: Od družbe CVS MOBILE lahko zahtevate informacije o tem, ali obdelujemo vaše osebne podatke; če jih obdelujemo, lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in informacije o obdelavi (kateri podatki se obdelujejo in od kod ti podatki izvirajo).
 • 8.2. Popravek osebnih podatkov: Od družbe CVS MOBILE lahko zahtevate, da popravi ali dopolni vaše nepopolne ali netočne podatke, ki se obdelujejo.
 • 8.3. Omejitev obdelave osebnih podatkov: Od družbe CVS MOBILE lahko zahtevate omejitev obdelave vaših osebnih podatkov (npr. pri preverjanju točnosti ali popolnosti vaših osebnih podatkov).
 • 8.4. Izbris osebnih podatkov: Od družbe CVS MOBILE lahko zahtevate izbris svojih osebnih podatkov (osebnih podatkov, ki jih hranimo na podlagi pravnih zahtev ali pogodbenega razmerja, ne moremo izbrisati).
 • 8.5. Izpis osebnih podatkov: Od družbe CVS MOBILE lahko zahtevate, da vam posreduje vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki.
 • 8.6. Ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov: Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico ugovarjati obdelavi osebnih podatkov, kadar se ti obdelujejo za namene neposrednega trženja ali v primeru posredovanja osebnih podatkov tretjim osebam za namene neposrednega trženja. Obdelavi lahko ugovarjate tudi, kadar se vaši podatki uporabljajo za namene neposrednega trženja z uporabo prilagojenih ali individualnih ponudb ("profiliranje"). Ugovarjate lahko na kakršen koli način, opredeljen v 2. poglavju te Politike.
 • 8.7. Pravica do prenosa podatkov: Zahtevate lahko izpis osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali. Informacije vam bomo posredovali v strukturirani, široko uporabljeni in strojno berljivi obliki. Te podatke imate pravico posredovati drugemu upravljavcu po vaši izbiri. Kadar je to tehnično izvedljivo, lahko zahtevate, da se vaši osebni podatki neposredno posredujejo drugemu upravljavcu.

Kontaktni podatki za uveljavljanje pravic:

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z uporabo te Politike ali v zvezi z uveljavljanjem vaših pravic, ki izhajajo iz te Politike, lahko uporabite katerega koli od naslednjih stikov:

Pri informacijskem pooblaščencu, ki je pristojni organ za varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo zoper nas.

Celovitost obdelanih osebnih podatkov in redno posodabljanje je prednostna naloga družbe CVS MOBILE. Prosimo vas, da nas o vsaki spremembi vaših osebnih podatkov obvestite na e-naslov: support@cvs-mobile.com . Za popravek ali dopolnitev vaših osebnih podatkov bomo poskrbeli v najkrajšem možnem času.

V primeru uveljavljanja katere koli pravice lahko za namene identifikacije zahtevamo dodatne osebne podatke (kot so ime, priimek, e-naslov). Dodatne informacije bomo potrebovali, samo če podatki, ki jih posredujete, ne zadostujejo za zanesljivo identifikacijo. Na ta način želimo preprečiti posredovanje vaših osebnih podatkov tretji osebi zaradi nezanesljive identifikacije.

9. KONČNE DOLOČBE

V družbi CVS MOBILE lahko to Politiko kadar koli spremenimo. O spremembi Politike vas bomo obvestili na naši spletni strani. Menimo, da se strinjate z novo različico te Politike, če po začetku veljavnosti nove različice še naprej uporabljate našo platformo in druge storitve, ki jih opredeljuje ta Politika.

Trenutno veljavna različica te Politike je na voljo na naši spletni strani:

https://cvs-mobile.com/politika-zasebnosti/.Priloga 1: Opredelitev obdobij hrambe

Namen obdelave Pravna podlaga Obdobje hrambe
Omogočanje registracije in prijave naročnikov v našo platformo Pogodba 10 let
Omogočanje registracije in prijave uporabnikov v našo platformo Pogodba 10 let
Komuniciranje z vami za zagotavljanje kakovostnih odgovorov na vaša vprašanja Zakoniti interes 10 let
Obdelava plačil Pogodba V skladu z zakonom
Obveščanje o naših storitvah in ponudbi Zakon Do preklica
Distribucija digitalnih gradiv Pogodba 10 let
Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam Pogodba 10 let
Uveljavljanje pravnih zahtevkov in reševanje sporov Zakon Za čas postopka in 10 let od dokončnosti pravne odločbe
Statistične analize Zakoniti interes 10 let
© 2019 CVS Mobile, Inc.