Lavoro

Entra nel nostro gruppo.

Vuoi far parte del nostro team?

Nella nostra azienda, siamo sempre alla ricerca di nuovi dipendenti che apportino nuova energia e valore aggiunto al nostro team.

Naš team neprestano raste, zato iščemo nove okrepitve. Imaš izkušnje v avtoelektriki, pri delu pa si natančen in hiter? Potem pošlji e-mail na kadrovska@cvs-mobile.com ali pošlji prijavo preko obrazca na naši spletni strani.

Iščeš novo priložnost? Za profesionalne izkušnje ti ponujamo pogodbo za nedoločen čas in dinamično delo v ambicioznem kolektivu. Prijave zbiramo preko obrazca na spletni strani ali na e-mailu kadrovska@cvs-mobile.com.

Iščemo sveže ideje, kvalitetno opravljeno delo in dolgoletne izkušnje. Če si se našel v tem opisu, te čakamo, da se nam oglasiš preko obrazca na naši spletni strani ali na e-mailu kadrovska@cvs-mobile.com.

Si zapadel v rutino in si želiš novih podvigov? Potem si našel pravi naslov. Za stimulativno plačilo iščemo več kot 5 let delovnih izkušenj in strokovnjaka na svojem področju. Izpolni obrazec na naši spletni strani ali pošlji e-mail na kadrovska@cvs-mobile.com.

Inviaci il tuo CV!

Inviaci le tue informazioni di contatto e allega un file PDF con il tuo CV.