Marketing suglasnost

Suglasnost za obradu osobnih podataka u marketinške svrhe

Kome dajete suglasnost?

Da ste suglasni sa obradu vaših ličnih podataka od sljedećih članova Eurowag grupe kao zajedničkih kontrolera:

  • W.A.G. PAYMENT SOLUTIONS, A.S., COMPANY REGISTRATION NUMBER: 264 15 623 (CZ)
  • CVS MOBILE D.D., COMPANY REGISTRATION NUMBER: 2155630000 (SI)
  • SYGIC A.S., COMPANY ID: 35 892 030 (SK)
  • ARRAIA-OIL, S.L., COMPANY REGISTRATION NUMBER: B01314012 (ES)
  • W.A.G. ISSUING SERVICES, A.S., COMPANY REGISTRATION NUMBER: 050 21 910 (CZ)
  • PRINCIP A.S., COMPANY REGISTRATION NUMBER: 416 90 311 (CZ)
  • WEBEYE TELEMATICS GROUP
  • OSTALE KOMPANIJE KOJE SU REGISTROVENE NA LISTI KOMPANIJA EUROWAG GRUPE

Suglasni ste da W.A.G. Payment solutions, a.s. obradu vaših ličnih podataka, sa registrovanim središtem Na vitezne plani 1719/4, 140 00 Prag 4, Češka, ID kompanije: 264 15 623 (dale dalje) „kontrola dalje“ po redu da prenosi vaše podatke ovim primateljima/partnerima u komercijalne i marketinške svrhe: spisak primaoca/partnera

Obaveštavajte se da je aktuelni obrazac liste partnera uvek dostupan na ovom linku.

Koje lične podatke ćemo obrađivati?

Podaci koje planiramo da obradujemo uključuju vaše identifikacione podatke (naziv poslovanja ili kompanije, registracijski broj kompanije, broj pdv-a, pravni vrsta, interni status) kontakt podaci (kontakt osoba, telefon i e-mail i e-mail) ss, detalji of vaše korišćenje naših usluga, podataka geolokacije i, gde je primenjivo, podataka iz tzv. „kolačića“ ili sdks-ova (koji prikupljaju podatke sa vaših mobilnih telefona, tableta, računara, itd.).

U čemu ćemo koristiti vaše lične podatke (svrha obrade)?

Dajete saglasnost na obradu vaših ličnih podataka u svrhu pripreme i slanja personalizovanih ponuda vam i obaveštavanja o vestima i ažuriranja koja se odnose na Eurowag grupu. Ovo uključuje, posebno, analizu vaših ličnih podataka (uključujući automatsku obradu), procenju vaših potreba i obezbeđivanje najpogodnije ponude proizvoda ili usluge iz celote eurovog grupacije i kao novog proizvoda, kao i grupacije servag, kao i informacija akvizicije, planirani projekti ili drugi važni događaji Eurowag grupe i njenih članova ili poslovnih partnera.

Kako ćete biti kontaktirani?

Možete biti kontaktirani preko elektronskih poruka kao što su i-mejlovi, sms, mobilne aplikacije (​uključujući ​naše sopstvene aplikacije, i mogućno preko aplikacija trećih strana kao što su vhatsapp, fb etc.s.mesenger, messal, messal, vebsites vode pojedinačni članovi Eurowag, redovnom poštom i/ili lično preko Eurowag-a ili prodajnih predstavnika naših partnera.

​Koliko dugo daš saglasnost na obradu podataka?

Vaše lične podatke obrađujemo u navedene svrhe 3 godine od datuma koji date saglasnost, osim ukoliko ga ne povučite ranije.

Kako možete povučiti svoj saglas i koji su dodatni detalji o obradi ličnih podataka i vašim pravima?

Vaš saglasnost je dobrovoljan i možete je povučiti u bilo koje treba; ovo ne utiča na zakonitost obrade izvršene pre takvog povlačanja. Možete povučiti svoj saglasnost korišćenjem opcije „odjavljivanje“ uključene u marketinške imejlove​,​ ili na bilo koji drugi način koji je navedeno u „politici privatnosti i zaštite podataka“. Ova politika je dostupna na politici privatnosti i zaštite ličnih podataka ✓ Eurowag veb sajta. Pored opštih informacija o obradi ličnih podataka, ona takođe sadrži spisak i objašnjenje vaših prava koja se odnose na lične podatke, kao i neophodne informacije o sadržaju naših podataka-.

Opšta izjava/oddricanje odgovornosti

Ovim svečano izjavljujem da sam ovlašćen i da imam puno pravo da dam ovu saglasnost u ime kompanije koju predstavljam. Davanjem ove saglasnosti, takođe potvrđujem činjenicu da ovo može imati implikacije na poslovne odnose kompanije.