Marketing soglasje

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namene marketinga

Komu dajete soglasje?

Soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani naslednjih članov skupine Eurowag kot skupnih upravljavcev:

 

  • W.A.G. PAYMENT SOLUTIONS, A.S., MATIČNA ŠTEVILKA PODJETJA: 264 15 623 (CZ)
  • SYGIC A.S., MATIČNA ŠTEVILKA PODJETJA: 35 892 030 (SK)
  • ARRAIA-OIL, S.L., MATIČNA ŠTEVILKA PODJETJA: B01314012 (ES)
  • W.A.G. ISSUMING SERVICES, A.S., MATIČNA ŠTEVILKA PODJETJA: 050 21 910 (CZ)
  • PRINCIP A.S., MATIČNA ŠTEVILKA PODJETJA: 416 90 311 (CZ)
  • WEBEYE TELEMATICS GROUP
  • Ostala podjetja, ki so vpisana na seznam podjetij skupine Eurowag

 

Strinjate se z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani W.A.G. PAYMENT SOLUTIONS, A.S., s sedežem na naslovu NA VÍTĚZNÉ PLÁNI 1719/4, 140 00 PRAGA 4, ČEŠKA REPUBLIKA, MATIČNA ŠTEVILKA PODJETJA: 264 15 623 (v nadaljevanju "EUROWAG"), kot upravljavec vaših podatkov, da bi za posredovanje vaših podatkov tem prejemnikom/partnerjem v komercialne in marketinške namene: seznam prejemnikov/partnerjev

 

Obveščamo vas, da je aktualna oblika seznama partnerjev vedno dostopna na tej povezavi.

 

Katere osebne podatke bomo obdelovali?

Podatki, ki jih nameravamo obdelati, vključujejo vaše identifikacijske podatke (ime podjetja, registrsko številko podjetja, davčno številko, pravno vrsto, notranji status), kontaktne podatke (kontaktna oseba, telefon in e-poštni naslov), podrobnosti o vaši plačilni sposobnosti in zanesljivosti, podrobnosti o vaši uporabi naših storitev, podatke o geolokaciji in, kjer je primerno, podatke iz tako imenovanih "piškotkov" ali sdks (ki zbirajo podatke iz vaših mobilnih telefonov, tablic, računalnikov itd.).

 

 

Za kaj bomo uporabljali vaše osebne podatke (namen obdelave)?

Soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov za namene priprave in pošiljanja vam prilagojenih ponudb ter obveščanja o novostih in posodobitvah skupine Eurowag. To vključuje zlasti analizo vaših osebnih podatkov (vključno z avtomatsko obdelavo), oceno vaših potreb, da vam zagotovimo najprimernejšo ponudbo izdelkov ali storitev iz celotne skupine Eurowag ter vas obveščamo o novih izdelkih in storitvah, prevzemih, načrtovanih projektih ali drugih pomembnih dogodkih skupine Eurowag in njenih članov ali poslovnih partnerjev.

 

Kako bomo stopili v stik z vami?

Z vami lahko stopimo v stik prek elektronskih sporočil, kot so e-pošta, SMS, mobilne aplikacije (​vključno z našimi lastnimi aplikacijami in po možnosti prek aplikacij tretjih oseb, kot so WhatsApp, fb messenger itd.), sporočil prek portala za stranke, telefonskih klicev, spletnih mest, ki jih upravljajo posamezni člani skupine Eurowag, prek navadne pošte in/ali osebno prek prodajnih predstavnikov skupne Eurowag ali naših partnerjev.

 

Za koliko časa soglašate z obdelavo podatkov?

Vaše osebne podatke bomo obdelovali za zgoraj navedene namene 3 leta od datuma vaše privolitve, razen če je prej ne prekličete.

 

Kako lahko prekličete svoje soglasje in katere so nadaljnje podrobnosti o obdelavi osebnih podatkov in vaših pravicah?

Vaše soglasje je prostovoljno in ga lahko kadar koli prekličete; to ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene pred takšnim umikom. Svoje soglasje lahko prekličete tako, da uporabite možnost »odjava«, ki je vključena v marketinška e-poštna sporočila,​ ali na kateri koli drug način, določen v »Politiki zasebnosti in varstva podatkov«, ta je na voljo na spletni strani skupine Eurowag. Poleg splošnih informacij o obdelavi osebnih podatkov vsebuje tudi seznam in razlago vaših pravic v zvezi z osebnimi podatki ter potrebne informacije o vsebini naše pogodbe o souporabi podatkov.

 

Splošna izjava/zavrnitev odgovornosti

S tem izjavljam, da sem pooblaščen in v celoti upravičen dati to soglasje v imenu podjetja, ki ga zastopam. S tem soglasjem potrjujem tudi dejstvo, da lahko to vpliva na poslovne odnose podjetja.