Zaposlitev

Pridružite se našemu timu.

Želite biti del naše ekipe?

V CVS Mobile vedno iščemo nove sodelavce, ki bi prinesli v naš kolektiv novo energijo in dodano vrednost.

Aktualna delovna mesta:

Naš team neprestano raste, zato iščemo nove okrepitve. Imaš izkušnje v avtoelektriki, pri delu pa si natančen in hiter? Potem pošlji e-mail na kadrovska@cvs-mobile.com ali pošlji prijavo preko obrazca na naši spletni strani.

Če imaš veliko izkušenj in obvladaš razvoj Android aplikacij, potem imamo izziv zate. Delal boš v mladem kolektivu in kreativnem okolju. Prijavi se preko obrazca na naši spletni strani ali pošlji e-mail na kadrovska@cvs-mobile.com.

Iščeš novo priložnost? Za profesionalne izkušnje ti ponujamo pogodbo za nedoločen čas in dinamično delo v ambicioznem kolektivu. Prijave zbiramo preko obrazca na spletni strani ali na e-mailu kadrovska@cvs-mobile.com.

Iščemo sveže ideje, kvalitetno opravljeno delo in dolgoletne izkušnje. Če si se našel v tem opisu, te čakamo, da se nam oglasiš preko obrazca na naši spletni strani ali na e-mailu kadrovska@cvs-mobile.com.

Si zapadel v rutino in si želiš novih podvigov? Potem si našel pravi naslov. Za stimulativno plačilo iščemo več kot 5 let delovnih izkušenj in strokovnjaka na svojem področju. Izpolni obrazec na naši spletni strani ali pošlji e-mail na kadrovska@cvs-mobile.com.

Pošljite nam svoj CV!

Pošljite nam svoje kontaktne podatke in pripnite PDF datoteko z vašim CVjem.